Sastav: karfiol sitni cvet, šargarepa kocka, krompir kocka, grašak, luk kocka, paštrnak kocka, zelena sečena boranija
Znate kako kažu naše bake - ništa bez kuvanog. Čorba, taj neizostavni deo kvalitetnog ručka, zaista traži vreme za pripremu. Odnosno tražila je, do sad. Sada vam treba samo dvadesetak minuta da prokuvate najlepše povrće koje smo mi pripremili i spakovali za vas, dodate malo začina i gotovo! Topao, slastan i nutritivno bogat ručak za celu porodicu može da počne.
Uslovi skladištenja i rok upotrebe:
- 24 meseca u slučaju čuvanja na temperaturnom režimu ispod -18°C
- 30 dana u slučaju čuvanja na temperaturnom režimu od -12°C do -18°C
- 7 dana u slučaju čuvanja na temperaturnom režimu od -6°C do -12°C
- 24 sata u slučaju čuvanja na temperaturnom režimu od 0°C do +4°C
Zamrznutu mešavinu povrća staviti u vrelu, kipuću vodu i od momenta kada ponovo počne da vri kuvati najmanje 15-20 minuta ili do postizanja željenog gastronomskog efekta. Nije potrebno odmrzavanje pre upotrebe.