Sastojci
- 1 pakovanje FRIGLO zlatne mešavine
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 paprika
- 1 manja tikvica
- 2 krompira
- Pola paškanata
- Malo celera
- So - po ukusu
- Biber - po ukusu
Priprema
Na maslinovom ulju propržite crni i beli luk, sipajte 1 litar vode, dodajte prethodno sitno isečenu papriku, tikvicu, dva krompira, pola paškanata i malo celera. Dodajte pakovanje FRIGLO zlatne mešavine i kuvajte 20 minuta na umerenoj temperaturi. Dodajte ulje so i začine po ukusu, ubacite lovorov list. Posebno umutite pavlaku i jaje, pa brzo sipajte u čorbu uz mešanje, da se ravnomerno umeša u čorbu. Promešajte i kuvajte još 5 minuta.
Poluživanje
U čorbu možete dodati i sitna rezanca za supu, koja ste odvojeno skuvali. Sklonite sa ringle i poslužite dok je topla.
Friglo Vam želi prijatan obrok!