Jednostavan recept za savršenu čorbu

Sastojci

  • 1 pakovanje FRIGLO zlatne mešavine
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 1 paprika
  • 1 manja tikvica
  • 2 krompira
  • Pola paškanata
  • Malo celera
  • So - po ukusu
  • Biber - po ukusu

Priprema

Na maslinovom ulju propržite crni i beli luk, sipajte 1 litar vode, dodajte prethodno sitno isečenu papriku, tikvicu, dva krompira, pola paškanata i malo celera. Dodajte pakovanje FRIGLO zlatne mešavine i kuvajte 20 minuta na umerenoj temperaturi. Dodajte ulje so i začine po ukusu, ubacite lovorov list. Posebno umutite pavlaku i jaje, pa brzo sipajte u čorbu uz mešanje, da se ravnomerno umeša u čorbu. Promešajte i kuvajte još 5 minuta.

Poluživanje

U čorbu možete dodati i sitna rezanca za supu, koja ste odvojeno skuvali. Sklonite sa ringle i poslužite dok je topla.

Friglo Vam želi prijatan obrok!