Brusketi sa spanaćem

Sastojci

  • 500 gr zamrznutog Friglo spanaća
  • 2 čena belog luka
  • 200 ml supe od povrća
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • so, biber, začinsko bilje prema ukusu
  • 1 paradajz
  • baget

Priprema

Očistite i iseckajte beli luk, a zatim ga prodinstajte na maslinovom ulju. Dodajte zamrznuti Friglo spanać, nalijte sa supom i na umerenoj vatri kuvajte par minuta. Sklonite s vatre, dodajte so, biber i začinsko bilje prema ukusu. Sve zajedno izmiksajte štapnim mikserom.

Isecite baget hleb prema željenom obliku i poređajte spanać. Preko dodajte sitno iseckne komadiće paradajza. Zagrejte rernu na 180 stepeni i stavite pripremljeni baget na deset minuta.

Posluživanje

Uživajte u brusketima dok su topli.  Lepo idu uz čašu belog vina.

Friglo Vam želi prijatan obrok!